Made In Denmark

Lars Larsen indkalder til pressemøde: Er Made in Denmarks fremtid afklaret?

Billede
Foto: Stuart Franklin / Getty Images
Gemmer Lars Larsen på en hemmelighed? Han har indkaldt til pressemøde kl. 11.00 torsdag om Made in Denmarks fremtid.

Golfsporten i Danmark bliver formentlig i morgen klogere på, om Made in Denmark efter tre succesfulde år fortsætter i Danmark – og i Himmerland. Kontrakten med European Tour udløber, når turneringen i denne uge er afviklet, men Lars Larsen, købmand og dynekonge i Jysk-imperiet, har ligget i forhandlinger med Region Nordjylland, Aalborg Kommune og ledelsen i European Tour om en runde mere.

— Der bliver pressemøde i morgen (torsdag, red.) klokken 11, hvor vi ser, om vi lukker det hele ned, eller hvad vi gør, siger Lars Larsen til piitch.dk, efter at have budt kronprins Frederik velkommen til Himmerland Golf & Spa Resort, hvor de to sammen med Søren Kjeldsen og racerkøreren Tom Kristensen slår ud i en firebold i pro-am-turneringen i eftermiddag.

— Nu ser vi. Jeg må ikke sige noget – ikke i morgen før klokken 11, siger Lars Larsen, der pakker formuleringen ind i sin vanlige nordjyske lune, mens tv-kameraer fra DR optager til aftenens nyheder.

Lars Larsen røg i foråret ind i en tvist med politikerne i region Nordjylland om bevillingen og støtten for 2016. Det endte efter et uskønt forløb i et politisk forlig om tildeling af fire millioner kroner – godt tre millioner mindre end i de to foregående år.