Made In Denmark

Made in Denmark fortsætter i 2017

Billede
Foto: Getty Images

Made in Denmark tager i hvert fald ét år mere på European Tour og Himmerland Golf & Spa Resort. Turneringens promotor Flemming Astrup underskrev i dag en aftale, der også i 2017 betyder, at dansk golf, danske spillere og ikke mindst Himmerland kommer på landkort.

Lars Larsen har været i forhandlinger med politikerne i Region Nordjylland og Aalborg Kommune. Og det er ifølge Jysk-bossen ikke lykkedes at få en eneste krone i offentlig støtte til turneringen næste år. Derfor tør han kun satse ét år mere med en tyndhudet økonomi. Men han håber at komme i dialog med politikerne igen, så den nye aftale ikke kun bliver ét-årig, men i stedet kan forlænges.

Made in Denmark og Lars Larsen personligt var i foråret igennem et uskønt forløb med politikerne i Region Nordjylland. Den jyske købmand troede – lige som i de to foregående år – at han ville blive bevilget med 7,5 millioner kroner. Men pludselig trak et politisk flertal og tilkendegivelsen tilbage.

Det endte efter politisk turbulens med et kompromis for støtte til turneringen i år på fire millioner kroner. Et beløb, som han altså må se langt efter i 2017.

Se hele pressemødet, som vi sendte live på Facebook, herunder:

Live-pressemøde fra Made in Denmark om turneringens fremtid

LIVE: Piitch.dk sender direkte fra Made in Denmark-turneringen i Himmerland, hvor der kl. 11:00 er pressemøde med Lars Larsen, Flemming Astrup, Claus Birk Larsen og Keith Waters.

Opslået af Piitch.dk på 25. august 2016