Made In Denmark

Jeff Winther sikkert med i finalerunderne: Det er gået fantastisk

Billede
Foto: Andrew Redington / Getty Images

Det bliver med danskere i den øverste del af leaderboard, at finalerunderne i Made in Denmark skal spilles. En af dem, der har lagt en sikker billet ind på 18 huller lørdag og søndag er Jeff Winther, der i formiddags gik en forrygende runde med to eagles, en birdie og så en ærgerlig bogey til sidst – og dermed fulgte flot op på en åbningsrunde i -3 i år.

— Det er gået fantastisk. Jeg har spillet rigtig godt og rammer sindssygt mange fairways og føler mig stabil fra tee. Og så kommer det. Jo mindre rough, du er i, jo lavere bliver scoreren også, sagde Jeff Winther efter runden.

— Men putteren har jeg kæmpet en lille smule med, så den skal jeg arbejde hårdt på den her i eftermiddag.

Anden halvdel af feltet mangler stadig at tage hul på anden runde, men Jeff Winther kan lige nu se sig selv i top fem på leaderboard i samlet -7 – i øvrigt sammen med Søren Kjeldsen.

Men det er ikke noget, han løfter armene over.

— Selvfølgelig er det superfedt at være kommet godt fra start, men vi er kun halvvejs. Så nu tager vi det stille og roligt, siger Jeff Winther og piller lidt af forventninger til sig selv ned.

— Alle har muligheder derude. Men det kommer meget an på vejret. Hvis det bliver lige så blæsende i weekenden, så kan alt ske. Og det betyder rigtig meget, når det er sidelænsvind, siger Jeff Winther.