Made In Denmark

Kjeldsen efter blæsende superrunde: Jeg scorer meget bedre i dag

Billede
Foto: Jan Mindegaard / Piitch.dk
Det blæste en ordentlig vind i dag, og det gav perfekte forhold for Søren Kjeldsen.

Det gik som tilskuerne håbede, da Søren Kjeldsen her til formiddag gik sine 18 huller på andendagen af Made in Denmark. Kjeldsen kom i klubhuset med et flot scorekort i baglommen og kunne notere to birdies og en eagle på bagni.

— Det var en anderledes runde i dag, for forholdene var meget sværere. Så jeg føler, jeg scorer meget bedre, end jeg gjorde i går, siger Søren Kjeldsen om sin formiddagsrunde.

— Jeg skulle være meget tålmodig i dag. Og i par dér efter 11 huller var der ikke rigtig sket noget, og så får jeg lige en bonus i løbet af fire huller og ryger fire under, og lige pludselig er jeg inde i det igen. Så alt i alt har det været en super dag, siger Kjeldsen, der faktisk på forni – hullerne 10 til 18 – havde flere puts, hvor bolden vendte på hulkanten.

Der var især en faktor, der gav den 41-årige nordjyde en fordel. For ret hurtigt efter de første huller blæste vinden kraftigt op, og det er forhold, der passer Søren Kjeldsen perfekt.

— Det blæste rigtig meget. Men jeg elsker at spille i vind. Jo mere det blæser, jo bedre er det for mig. Man skal virkelig kontrollere flugten på bolden, og det er den måde, jeg elsker at spille på.

— I forhold til at spille godt og slutte så højt som muligt, vil jeg gerne have, det blæser så meget som muligt, siger Søren Kjeldsen.

Kjeldsen om superrunde: Jeg elsker, når det blæser

Yes. Kjeldsen ligger i -7 og skal nok blande sig i topstriden i Made in Denmark i weekenden (læs historien: http://goo.gl/IuoKgv)..

Opslået af Piitch.dk på 26. august 2016