Made In Denmark

Kjeldsen tilfreds efter top 10-placering: Det giver ny energi og inspiration

Billede
Foto: Andrew Redington / Getty Images

(HIMMERLAND) — Søren Kjeldsen leverede som verdensranglistens bedst placerede dansker varen foran de danske golffans i Himmerland. Den 41-årige nordjyde sluttede weekenden af med en fed finish: Fremragende og målrettet spil plus en runde i fem under par og en samlet score i -10.

Han blev dermed den bedst placerede dansker i tredje udgave af Made in Denmark på en delt 8. plads.

— Det har været meget bedre end de tre seneste turneringer, jeg har spillet. Kvaliteten har været høj. Og efter de tre uger, jeg har haft op til turneringen, er jeg superglad, siger Søren Kjeldsen om ugen.

— Det giver noget inspiration, energi og motivation til at komme hjem og træne i et par uger og så få spillet godt her i efteråret.

Kjeldsen have et særligt øjeblikket på 16. hul – Himmerland Hill – hvor han lå i nøjagtigt samme puttesituation som sidste år på hullet.

— Sidste år var jeg virkelig overrasket over, at den faldt venstre. Så jeg havde lavet en lille note i min bog om, så vidste jeg, at den faldt lidt mere venstre, end jeg regnede med. Og så rullede den, som den skulle, opsummerer Søren Kjeldsen, der kunne gå fra hullet med en birdie.

Søren Kjeldsen har flere gange i løbet af ugen givet udtryk for sin meget stærke begejstring over modtagelsen og publikum her i Himmerland. Sent lørdag aften, efter at Thomas Helmig havde optrådt på scenen i turneringens festivalområdet, greb Kjeldsen mikrofonen og delte verbale roser ud over folket.

— Jeg er simpelthen så glad for det. Det er svært at beskrive med ord. Det med at kunne mærke, at folk vil mig det godt og bærer mig frem, er ikke som noget andet.

Og hvornår begynder du at glæde dig til næste års turnering?

— Lige nu, tror jeg. Jeg er bare superglad for, at den er på programmet igen til næste år. Made in Denmark formår altid at gøre det en lille smule bedre til året efter, så lad os se, hvad der er i godteposen til næste år.

Nu venter der to ugers turneringspause for Søren Kjeldsen, hvor han skal hjem og træne og samle fokus. Næste turnering for nordjyden bliver Italian Open, hvor han er skrevet på deltagerlisten.