Tour

Thorbjørn trækker sig fra Omega European Masters i næste uge

Billede
Foto: Andrew Redington / Getty Images
Thorbjørn Olesen dropper planerne om at spille i Schweiz i næste uge.

Det bliver uden Thorbjørn Olesen på startlisten, at Omega European Masters i Schweiz skydes i gang i næste uge. Thorbjørn har valgt at trække sig fra turneringen i det sydlige Schweiz.

Thorbjørn Olesen var langt fra cuttet til Made in Denmark her i weekenden efter to runder i  +4. Både torsdag og fredag var han tydeligt frustreret over sit spil, og på førstedagen blev frustrationen så stor, at han efter hul 14 bøjede sin putter, så den knak i skaften.

På et pressemøde før Made in Denmark gav Thorbjørn Olesen udtryk for, at billetten til Omega European Masters allerede var booket, lige som han ville springe KLM Open i Holland ugen efter over, for så at spille pengestærke Italian Open nord for Milano lige efter.

Men da piitch.dk spurgte Olesen fredag aften, om det stadig var planen at tage til Schweiz, var han ikke længere helt sikker.

Med Thorbjørns afbud ser danskerfeltet i Omega European Masters foreløbig således ud: Thomas Bjørn, Lucas Bjerregaard, Morten Ørum Madsen og Joachim B. Hansen, mens Jeff Winther ligger nummer fem på afbudslisten.

Søren Kjeldsen har meldt ud, at han holder et par ugers pause.

Se interviewet med Thorbjørn Olesen efter fredagens runde, hvor frustrationerne over spillet kom til udtryk:

Thorbjørn Olesen: Det var amatøragtigt på de første ni huller …

Thorbjørn Olesen (Official) ramte både en el-ledning og en buggy i dag på en runde, der nok går i glemmebogen.Læs historie: http://goo.gl/kbFnZk

Opslået af Piitch.dk på 26. august 2016