Nyheder

Tiger annoncerer sit comeback: Om en måned er han tilbage på PGA-touren

Billede
Foto: Kevin C. Cox / Getty Images

Golfverden har ventet over et år. Men nu melder verdens største golfikon, Tiger Woods ud, at han vender tilbage til golfbanen på højeste niveau, og at det allerede bliver i år.

Og verdens golffans skal kun vente fem uger, før det 40-årige amerikanske golfikon vender tilbage. For planen er, at han allerede i næste sæsons første turnering på PGA-touren, Safeway Open i Californien med turneringsstart den 13. oktober, gør comeback.

— Min genoptræning er nu på et stadie, hvor jeg er tryg ved at lægge planer, selv om jeg stadig har noget arbejde foran mig, siger Tiger Woods på sin egen hjemmeside, hvor han netop har offentliggjort detaljerne om sit comeback.

— Men det afhænger af, om det skrider rigtigt frem, om jeg kan spille. Men jeg håber, mit spil vil være klar til at gå i gang, siger Tiger Woods.

Og hvis planen holder, tager han også til Tyrkiet og spiller Tyrkish Airlines Open på Europa-touren den 3. november med Hero World Challenge i starten af december på PGA-touren som den tredje turnering i år.

Men først er der lige en ‘lille’ opgave som vicekaptajn på det amerikanske Ryder Cup-hold om tre uger på Hazeltine National-banen i Minneapolis om tre uger.