Nyheder

Dansk Ecco Tour-vinder ser frem til tour-skolen i denne uge

Billede
Foto: Jan Mindegaard / Piitch.dk
Mathias Gladbjerg kommer til tourskolen i Tyskland i denne uge med selvtilliden i orden og en hel dog klogere end sidste år, hvor han også gav tourskolen en chance.

Man kan næsten ikke ønske en bedre optakt. For 23-årige Mathias Gladberg tager i denne uge til Fleesensee syd for Rostock for – sammen med 11 andre danskere – at tage hul på efterårets tourskole til Europa-touren.

Han kommer med et ordentligt skud selvtillid efter sejren i weekenden i Wilis Towers Watson Masters på Ecco Tour’en i Kokkedal, hvor han fra start til slut havde førertrøjen på. Det var hans første sejr som professionel

— Nu har jeg lidt mere erfaring i forhold til sidste år. Og ugen i Made in Denmark har lært mig utroligt meget om, hvad det egentlig handler om, siger Mathias Gladbjerg til piitch.dk.

— Jeg har – groft sagt – i lang tid gået og troet, at det handlede om at få det til at se pænt ud. Men det gælder jo bare om at bruge så få slag som muligt.

Mathias Gladbjerg gav også tourskolen en chance sidste år, hvor han dog ikke kom videre fra den første af tre intense faser i Hardelot i Frankring. Men denne gang satser han på, at det bliver til flere runder og avancement til final stage i Spanien til sidst i november.

— Nu starter jeg på first stage. Målet er helt klart, at jeg skal videre derfra, men så må vi se, hvad det hele bringer, siger Mathias Gladbjerg.

Den 23-årige Breinholtgaard-spiller får i Fleensensee selskab af Martin Amtkjær, Keen Bernberg, Kasper Estrup, Jesper Gunder, Nikolai Høgh, Philip Juel-Berg, Nicolai Kristensen, Oliver Nyholm, Jacob Pingel, Kasper Sørensen og Joachim Szöts.

Få det fulde overblik over de 23 danskere, der de kommende uger tager hul på tourskolen.