Test

Topfrustreret Sergio Garcia smadrede sin putter midt under BMW Championship

Billede
Foto: Screendump - PGA Tour / Twitter
Sådan så Sergio Garcias putter ud efter at have fået en ordentlig tour i bag'en i lørdags i BMW Championship.

Vi kender det godt og har vel næsten allesammen været der: De dage, hvor driveren, jernene eller putteren bare ikke gør som ens hoved vil. Det er de dage, hvor man har lyst til at køre til den nærmeste golfshop og køre 4.000-6.000 kr. af dankortet for at få helt nyt gear i bag’en.

Det var sådan en dag, Thorbjørn Olesen havde om torsdagen i Made in Denmark, hvor han i frustration over spillet på green bøjede sin putter efter 14. hul og måtte wedge’ sig i hul på de sidste huller på bagni.

Og sådan en dag havde spanieren og Europas Ryder Cup-veteran, Sergio Garcia, i lørdags midt under BMW Championship (se videoerne herunder). Første frustration kom til udtryk på femte hul, hvor han kastede sin putter ned mod bag’en. Men frustrationerne fortsatte og kulminerede på 12. hul, hvor han tyrede putteren så hårdt ned i bag’en på græsset, at skaftet fuldstændig bøjede.

Så på resten af runden måtte han have andet grej fra bag’en frem for at hole.

(Lad os håbe, det ikke gentager sig i Ryder Cup’en om to uger.)