Udstyr

Nike giver Rory McIlroy nye, spike-fri sko på i HSBC Champions

Billede
Foto: Nike
Det her, Nike Lunar Control Vapor, er Nikes svar på den moderne, spike-fri golfsko.

På vej ud af markedet for golfudstyr – jern, køller og bolde – for i stedet at fokusere på tøj og sko lancerer verdens største sportsbrand, Nike, nu en ny, spike-fri golfsko, som nordireren Rory McIlroy for første gang har på til denne uges WGC HSBC Champions i Kina.

Den nye sko, Nike Lunar Control Vapor, er ifølge Nike designet efter den teknologi, der gør snescootere mobile og fleksible og giver dem greb på svære underlag. Derfor ligner noget af sålen faktisk bælterne under en kampvogn.

lunar_control_vapor_2

Den nordirske golfstjerne, der i Kina har skiftet nogle af Nike-køllerne i bag’en ud med TaylorMade-driver og -fairwaywoods, testede de nye Nike-sko under et ophold på Bahamas for nogle måneder siden,

Ifølge Nike kommer den nye sko i handlen sidst i november op til den store julehandel. Den dato er formentlig ikke valgt i forhold til danske julegaver. Der er ikke nogen melding om, hvornår skoen kan købes i Danmark.