Tour

Komplet dansk håndfuld i Abu Dhabi på kvindernes Europa-tour

Billede
Foto: Nanna Koerstz Madsen / Facebook
Nanna Koerstz Madsen er landet i god tid i Abu Dhabi, hvor Ladies European Tour-feltet på onsdag slår ud.

Efter en uge i Kina uden danskere i feltet bliver der fyldt helt op med røde-hvide farver, når Ladies European Tour på onsdag rammer Abu Dhabi og Fatima Bint Mubarak Ladies Open.

Således er både Nanna Koerstz Madsen, Emily Kristine Pedersen, Nicole Broch Larsen, Malene Jørgensen og Daisy Nielsen med, når feltet slår ud på Saadiyat Beach Golf Club.

Nanna Koerstz Madsen er taget til Abu Dhabi, hvor hun skal vaske skuffelsen fra tourskolen i USA af sig. Den danske OL-spiller, der fyldte 22 år for en uge siden, levede ikke op til sine egne forventninger i second stage-turneringen i Florida forrige uge, hvor hun endte som nummer 105 – 15 pladser og kun tre slag fra de 80 øverste i feltet, der trak billet til den afgørende tourskole-turnering sidst i november.

Det samme er tilfældet for Daisy Nielsen, som i USA ikke fik spillet fra driving range med ud på banen og samtidig kæmpede med sygdom undervejs.

Omvendt skal Malene Jørgensen forsøge at bygge videre på et ganske fornuftigt efterår, der med tre topresultater i Spanien, Frankrig og Kina har kastet godt 150.000 kroner af sig i præmiepenge.

Emily Kristine Pedersen tog fra tourskolen til LPGA i USA med stor succes. Fire stabile runder sikrede hende en delt 15. plads og en sikker plads i final stage i Florida i november.

For Nicole Broch Larsen tog turen til tourskolen i USA en uventet drejning, da hun vandt sæsonfinalen på Symetra Tour lige op til – en turnering, hun i bund og grund ville bruge som opvarmning til second stage. Men sejren gav hende – ud over en god præmiecheck – direkte billet til final stage og en overraskende friuge i Florida.

Abu Dhabi ✌?️- I'm ready for you ☀️?? #ByeDenmark #GotMyPillow #SeeYouSun @letgolf #FBMLO

A photo posted by Nicole Broch Larsen (@nicolelaarsen) on