Udstyr

Tiger er færdig med at teste bolde: Her er hans endelige afløser for Nike

Billede
Foto: Tiger Woods / Facebook

Verdens vel nok største golfikon, 40-årige Tiger Woods, var ikke helt færdig med at teste udstyr af, da han for to uger siden efter 16 måneders skades- og genoptræningspause fik comeback i Hero World Challenge-turneringen på Bahamas.

Tiger Woods har stort set alt udstyr i bag’en til evaluering, efter at Nike i august meldte ud, at de stopper produktionen af golfudstyr og alene vil satse på at lave tøj og sko til golfspillere verden over.

Derfor stillede han op i turneringen på Bahamas med en god blanding af grej – ældre jern fra Nike, driver og Køller fra TaylorMade, en speciel bold fra Bridgestone og så hans velkendte Scotty Cameron-putter, der som noget af det første sendte Nike-putteren på pension, da Nike for fire måneder siden trak sig fra hardware-markedet.

Men Tiger Woods er nu færdig med at teste bolde af, oplyser han selv på Facebook. Den 14-dobbelte major-vinder føler sig åbenbart sig komfortabel meden den Bridgestone-bold, han spillede sin comeback-turnering med, at det bliver den, han fylder bag’en med i 2017.

Tigers boldvalg har kæmpe betydning for Bridgestone, og annonceringen af dagens nyhed er nok den bedste timing her op til jul.