Udstyr

Så skifter McIlroy alt Nike-udstyret ud: Her er hans nye setup (uden TaylorMade)

Billede
Foto: Ross Kinnaird / Getty Images

Testperioden er tilsyneladende forbi for Rory McIlroy, der bruger årsskiftet til at sadle helt om på hardwaren i bag’en.

Den 27-årige, nordirske FedExCup-vinder har ellers ikke eksperimenteret voldsomt på banen, siden Nike i august annoncerede sit exit fra udstyrs-siden i golfsporten, men nu skifter Rory McIlroy alt ud: Køller, jern, bolde og putter – også den driver, 3-kølle og 5-kølle, han første gang testede i WGC-HSBC Champions i Kina i slutningen af oktober.

Ifølge golfbloggen NoLayingUp.com har nordireren sit 2017-setup klar til BMW South African Open om små to uger, der bliver hans første stop i den nye kaldender.

Og det bliver med køller og jern fra Callaway, den nye ProV1x-bold fra Titleist, putter fra Odyssey og wedges fra Titleist.

— Jeg vil spille med den nye ProV1x-bold, og jeg ved, at Callaway-driveren fungerer bedst for mig, siger Rory McIlroy til NoLayingUp.com.

Nordireren har tidligt ikke lagt skjul på, at især valget af bold er helt essentielt for ham. Og her skulle han i sæsonfinalen på European Tour i Dubai have leget med flere forskellige prototyper fra Titleist, som nu er blevet det endelige valg.

Her er McIlroys nye hardware i 2017:

Driver og køller: Callaway GBB Epic Sub Zero
Jern: Callaway Apex MB
Putter: Odyssey (prototype)
Bold: Titleist ProV1x