Udstyr

Verdensetteren Lydia Ko skifter udstyr… og tager ECCO-sko på?

Billede
Foto: Skærmdump / Golf Channel
Billedet her er fra 'Morning Drive' på den amerikanske golfkanal, Golf Channel, i morges, hvor Lydia Ko bar ECCO's logo på en af polo-flipperne.

Verdens bedste kvindelige golfspiller, Lydia Ko, skifter som ventet ud på udstyrssiden.

Rygterne, der var fremme for et par uger siden, da det blev officielt, at den 19-årige newzealænder havde fyret sit trænerteam gennem tre år og tidligere på efteråret også sagde farvel til sin caddie, blev i dag bekræftet: Lydia Ko skifter køllerne i bag’en fra Callaway til den relativt nye udstyrsproducent, PXG.

Lydia Ko var tidligere i dag i studiet i den amerikanske golfkanal Golf Channels direkte morgenshow, Morning Drive, hvor hun viste sit nye grej frem.

Men set med danske øjne er det bemærkelsesværdigt, at den unge verdensstjerne har et ECCO-logo på en af flipperne på sin polo-shirt og at hun går rundt i tv-studiet i ECCO-sko. Lydia Ko har ellers spillet i FootJoy-sko de seneste år.

Mens Lydia Ko allerede er frontfigur på PXG’s hjemmeside som et symbol på dagens store signing, optræder hun ikke – endnu – nogle steder på ECCO’s hjemmeside eller den danske skovirksomheds sociale medier.

Piitch.dk har forgæves kontaktet ECCO’s presseafdelingen.

Ifølge Golf Channel har Lydia Ko endnu ikke tilknyttet nye trænere, efter at hun i december skilte sig af med David Leadbetter.

Guess who? World No. 1 @lydsko is here this morning to update us on changes in 2017!

A photo posted by Golf Channel's Morning Drive (@gcmorningdrive) on