Udstyr

Her er McIlroys nye 2017-grej: Han har både Callaway og Titleist i bag’en i Sydafrika

Billede
Foto: David Cannon / Getty Images
Sådan ser Rory McIlroys bag ud i denne uge i Sydafrika.

Der er en blanding af lidt af hvert, når man kigger ned i Rory McIlroys bag i den her uge i Sydafrika, hvor han fra torsdag morgen er på startlisten i BMW South Africa Open i udkanten af Johannesburg.

Ved årsskiftet kom det frem, at den 27-årig nordirer havde skiftet alt grejet fra Nike ud med jern og køller fra Callaway. Men kigger man godt efter de friske billeder fra Sydafrika, er der nu også wedges fra Titleist i samlingen.

Dermed ser bag’en i denne uge sådan ud:

Driver og køller: Callaway GBB Epic Sub Zero
Jern: Callaway Apex MB
Wedges: Titleist Vokey SM2
Putter: Odyssey (prototype)
Bold: Titleist ProV1x

Rory McIlroy har – efter at Nike i august sidste år trak sig fra udstyrssiden af golfsporten – ikke haft nogen ny sponsoraftale på jern, køller og bolde.

Det har givet nordireren frie hænder til at eksperimentere til højre og venstre og prøve andre mærker af. Og det vil han blive ved med.

— Det er det, jeg har valgt i den her uge, og det kan skifte fra uge til uge, siger Rory McIlroy ifølge Golf Channel i Sydafrika om det forskellige grej, han har med i Johannesburg.

McIlroy, der har testet udstyr både før og efter jule, sagde i et interview i starten af FedExCup-slutspillet, at han ikke forventer at signere en kontrakt på udstyr foreløbig, samt at han vil bruge et års tid på at finde det rigtige grej.

Optaktsinterview med Rory McIlroy i Sydafrika:

rory-bag-2