Udstyr

Kjeldsen forlænger på udstyrsfronten: Fortsætter med Srixon og Cleveland i bag’en

Billede
Foto: Stuart Franklin / Getty Images

Det bliver endnu et år med Srixon som fast partner på udstyrsfronten, når Søren Kjeldsen i morgen tager hul på sit USA-eventyr på Hawaii, hvor Sony Open bliver hans første start på PGA Tour.

De to parter offentliggjorde her til morgen en forlængelse af den eksisterende aftale for yderligere et år, så den danske World Cup-vinder spiller med jern, wedges og bolde Srixon og Cleveland i bag’en i hele 2017.

— Srixon har været en fantastisk partner gennem nogle af mine karrieres største højdepunkter og mest pressede situationer på golfbaner verden over. I de højspændte situationer er du nødt til at kunne stole på dit udstyr. Og med Srixon og Cleveland i min bag har jeg altid haft den nødvendige fortrolighed, siger Søren Kjeldsen om aftalen.

Det har formentlig ikke været svært at forhandle på plads for Danmarks højeste placerede golfspiller på verdensranglisten.

Med 2016 som endnu et suverænt år i karrieren, der blev kronet med triumfen og sejren i World Cup of Golf i Australien sammen med Thorbjørn Olesen, har den 41-årige nordjyde for tiden ikke svært ved at skabe opmærksomhed for sine sponsorer.

Den nuværende aftale med Srixon/Cleveland blev første gang indgået i 2009.

Søren Kjeldsen har dog tilsyneladende frit valg på kølle-fronten. For både driver og fairwaykøllerne er fra TaylorMade.