Udstyr

Så har Tiger valgt udstyr: Det bliver driver, køller, jern og wedges fra TaylorMade

Billede
Foto: Christian Petersen / Getty Images
Alle spektulationer og Tiger Woods og udstyr stopper nu: Valget er faldet på TaylorMade.

Det har været et længe ventet comeback, når Tiger Woods i morgen, torsdag, slår ud i sin første reelle, fulde PGA Tour-turnering i halvandet år på Torrey Pines i Californien i Farmers Insurance Open.

Og her onsdag eftermiddag offentliggjorde den 14-dobbelte, amerikanske majorvinder så, at han har fundet ny partner på udstyrsfronten, efter at Nike i august sidste år annoncerede deres exit som udstyrsproducent.

Tiger Woods lagde allerede tirsdag aften en lille appetitvækker ud på Twitter med teksten: “Big decision made. Find out tomorrow.”

Nyheden kom så for en time siden: Tiger Woods skifter alt grej i bag’en ud til TaylorMade, som er det udstyr, han vil spille med frem over – altså driver, køller, jern og wedges.

I forhold til valget af bolde offentliggjorde han allerede i december en aftale med Bridgestone.

I sin første optræden i Hero World Challenge på Bahamas før jul havde 41-årige Tiger Woods også TaylorMades M1-driver og fairway-køller i bag’en. Men dengang var han officielt stadig i testfasen med alt det udstyr, han har eksperimenteret med, siden Nike meldte deres exit ud.

Når Tiger Woods slår ud i morgen på Torrey Pines bliver det stadig med de gamle Nike-jern.

For TaylorMade og Tiger skal første til at designe og udvikle et nyt sæt jern og wedges til hans bag.

Om det er tilfældigt eller ej: I morgen kl. 19:40 dansk tid slår han ud i Farmers Insurance Open sammen med Jason Day og Dustin Johnson – to af TaylorMades andre kæmpe profiler.