Udstyr

Titleist opgraderer deres bedste bolde: Nu kommer Pro V1 og Pro V1x i en 2017-model

Billede
Foto: Titleist

Er du typen, der har det bedst, hvis der ligger Pro V1-bolde fra Titleist i bag’en, så er der gode nyheder.

Titleist løfter nu sløret for 2017-modellerne af deres to signatur-bolde – Pro V1 og Pro V1x – der er blevet testet og forfinet efteråret igennem i prototyper af en række af de professionelle spillere på PGA Tour og European Tour.

Og nu er den der, mener Titleist, der sender de to modeller i handlen verden over allerede fra i dag.

— Hver gang vi begynder at udvikle nye Pro V1- og Pro V1x-bolde er vores udfordring at sætte en endnu højere benchmark for golfboldes ydeevne, siger Michael Mahoney, vicepræsident i Titleist Golf Ball Marketing, i forbindelse med lanceringen af de to nye modeller.

Udviklingen af de nye 2017-modeller har været gennem en to-årig proces, hvor mere end 80.000 golfspillere på alle niveauer verden år har været med til at teste prototyper af de to bolde.

Pro V1-bolden, der – som tidligere – er bygget på tre kerner, har fået mere længde og en lavere boldflugt end tidligere. Samtidig er der mindre spin i bolden i de lange jernslag, mens det er lykkedes at bevare spin og føling i det korte spil. Omvendt giver den nye Pro V1x-bold med fire lag en højere boldflugt og mere spin med de lange jern.

De to nye Titleist-bolde kan købes i danske butikker til en vejledende udsalgspris på 489,- kroner per dusin.

Læs mere om de to nye 2017-modeller at Titleists signaturbolde.