Tour

Lasse Jensen fortsætter storspillet i Malaysia: I top 10 efter torsdagens runde

Billede
Foto: David Cannon / Getty Images

Der er potentiale til en ny, stor dansk golfuge på European Tour, som efter tre turneringer på stribe i Mellemøsten har flyttet hele manegen til Maybank Championship i Malaysia.

Her fortsatte Lasse Jensen det stabile storspil, der i sidste uge sikrede ham en fornem tredjeplads i den stjernebesatte Omega Dubai Desert Classic – kun overgået af den samlede vinder Sergio Garcia med Henrik Stenson på andenpladsen.

Lasse Jensen lagde ud med en stærk 67’er (-5) i Kuala Lumpur med i alt seks birdies – tre af dem på de sidste tre huller – og kun en enkelt bogey. Det rækker til en foreløbig, delt niendeplads i efter de første 18 huller.

Men han er ikke den eneste til at løfte de rød-hvide farver.

For også Lucas Bjerregaard kom stærkt fra land med en 69’er (-3), der dækker over hele otte birdies og fem bogeys undervejs. Dermed beviste den 25-årige nordjyde, at han slet ikke har glemt, hvordan man spiller golf.

Lucas Bjerregaard deler 19. pladsen med 11 andre efter første runde.

Maybank Championship føres af den tidligere Made in Denmark-vinder, Marc Warren. Den 35-årige skotte fyrede hele syv birdies og en eagle af til en 63’er og ligger samlet to slag foran Phachara Khongwatmai fra Thailand.

Læs også: Lasse Jensen i Malaysia med boostet selvtillid

Maybank Championship

Leaderboard - udvalgte spillere.
  Samlet
1Marc Warren-9
2Phachara Khongwatmai-7
3Danny Willett-6
9Lasse Jensen-5
19Bernd Wiesberger-3
19Lucas Bjerregaard-3
31Rafael Cabrera Bello-2
31Victor Dubuisson-2
53Charl Schwartzel-1
53George Coetzee-1
89Lee Westwood1
132Graeme Storm4