Tour

Suveræn åbning af Nicole Broch Larsen: Delt andenplads i Melbourne

Billede
Foto: Tristian Jones / Ladies European Tour

Nicole Broch Larsen har taget det gode spil fra sæsonstarten i USA med videre til Melbourne, hvor Ladies European Tour i denne uge åbner 2017 med Oates Vic Open.

Den 23-årige Hillerød-profil, der startede året med at spille sig i sin første LPGA-turnering, hvor det blev til et klaret cut og fire runder god læring på Bahamas, har lagt sig på en delt andenplads efter torsdagens første 18 huller i Australien.

Hun gik i nat dansk tid en bogey-fri første runde til en 67’er (-6) med seks rene birdies på kortet – kun overgået af den erfarne, 53-årige englænder, Laura Davis, der ligger to slag bedre alene på førstepladsen.

For Emily Kristine Pedersen og Nanna Koerstz Madsen, der tyvstartede året i Gold Coast i sidste uge, blev det til to runder efter en blandet omgang i henholdsvis 74 (+1) og 75 (+2) til placeringer midt i feltet.

Oates Vic Open spilles som to parallelle turneringer, hvor både herrerne på den australske PGA Tour og kvinderne spiller banen i Melbourne samtidig.

Flere er herrerne bruger turneringen som opvarmning til World Super 6-turneringen i Perth i næste uge, der også tæller på European Tour, hvor Thorbjørn Olesen og Lasse Jensen er med i feltet.

Leaderboard – Oates Vic Open

save-nicole