Tour

Lucas Bjerregaard ser fremskridt i Malaysia: – Dejligt at se, at noget lykkes

Billede
Foto: Richard Heathcote / Getty Images

Det blev en fredag på kontoret i Malaysia med langt færre fejl, men også færre birdies på anden runde af Maybank Championship for Lucas Bjerregaard.

Den 25-årige nordjyde lukkede de 18 huller med en 70’er (-2) efter en runde med to birdies og en enkelt bogey i baglommen, og det placerer ham på en foreløbig delt 19. plads inden weekendens to finalerunder.

— Der har været rigtig mange gode takter de seneste uger. Jeg synes jeg har døjet lidt med mit short game, hvor jeg har misset greens og lavet nogle dumme bogeys. Så det har været lidt blandet.

— Men med mange af de ting, jeg arbejdede på hele sidste år, har jeg set nogle rigtig gode ting i de her fire-fem uger. Så det håber jeg fortsætter, og det er dejligt at se, at der er nogle ting, der lykkes, sagde Lucas Bjerregaard efter dagens runde i et interview på Viasat Golf.

Han har blandt andet arbejdet målrettet med sine jernslag i forhold til både flugten og længdekontrol. Og det har tilsyneladende også båret frugt.

— Jeg slår den generelt lidt tættere på i de her uger, end jeg gjorde sidste år, og det har jeg arbejdet meget på. Og i de sidste to-tre uger har jeg puttet lidt bedre og været lidt mere aggressiv, og det har gjort noget rigtig godt for mig, fortalte Lucas Bjerregaard, der håber på lidt mere pletfri scorekort.

Turneringens anden dansker, Lasse Jensen, røg ind i en øv-start fra bagni på fredagens runde.

Efter en bogey og en dobbelt-bogey på dagens to første huller blev det op ad bakke. Men to birdies på de tre sidste huller var med til at redde noget af dagen hjem.

Lasse Jensen sluttede med en samlet 73’er (+3) efter superrunden i går og ligger inden weekenden på en delt 29. plads.

Maybank Championship føres af østrigeren Bernd Wiesberger, der virkelig brændte banen af i Kuala Lumpur i dag. Han ramte en stime med ni birdies i træk til en 63’er og fører samlet med et slag ned til englænderen Danny Willett.