Tour

Ny kanonrunde af Nicole Broch Larsen: Alene i front i Melbourne

Billede
Foto: David Cannon / Getty Images

Der er dansk toppen, når der i morgen bliver taget hul på finalerunderne i årets førte Ladies European Tour-turnering, Oates Vic Open, i Australien.

Nicole Broch Larsen, der i dag var ude på Beach Course på 13th Beach Golf Links i Melbourne, leverede med endnu en 67’er (-6) en ny kanonrunde down under på fredagens 18 huller, hvor der blev skrevet syv birdies og en enkelt bogey på kortet.

Og det var nok til at spille sig alene i front med to slag ned til de nærmeste forfølgere på andenpladsen.

— Jeg slår ikke bolden super lækkert, og jeg bøvler lidt meget med svinget. Til gengæld er jeg rigtig god til at tage tingene oppefra og ned. Så selv om de ikke sidder lige i sweetspot, kommer jeg rigtig godt rundt alligevel, skriver Nicole Broch Larsen i en sms.

— Jeg har ramt 17 og 16 greens og har 30 putts i begge runder. I dag fik jeg desværre lukket lidt træls af med en bogey på 17. hul og kun en par på 18. hul med 160 meter til pinden.

— Men jeg tager helt klart 2 x 67, skriver Nicole Broch Larsen med henvisning til de to flotte åbningsrunder.

Emily Kristine Pedersen kom også fint med på fredagens runde med en 70’er (-3). Med fem birdies og kun to bogeys fik hun noget bedre fat i scoringen end på de første 18 huller i går. Det giver hende et avancement til en foreløbig 35. plads i feltet.

Også Nanna Koerstz Madsen kom i klubhuset med en 70’er med fem birdies og to bogey til en samlet 46. plads.

Dermed er hele den danske trio med i weekendens to finalerunder.

Hvis Nicole Broch Larsen går hele vejen i weekenden, vil det være hendes anden sejr på Ladies European Tour. Den første faldt i Helsingborg Open i 2015.

Den 23-årige Hillerød-profil vandt dog også sæsonfinalen på den amerikanske Symetra Tour i oktober sidste år.

Hun kom til Australien efter for blot to uger siden at have spillet sig ind i sin første LPGA-turnering på Bahamas ved at vinde den indledende kvalifikationsturnering. I selve hovedturneringen blev det til i alt fire runders god LPGA-erfaring, hvor hun også klarede cuttet.