Tour

Jordan Spieth til tops i tågen i Californien: Jason Day truer bagfra

Billede
Foto: Jeff Gross / Getty Images
Med tåge i baggrunden nåede Jordan Spieth som en af kun 33 spillere at færdiggøre anden runde af AT&T Pebble Beach Pro-Am.

Der er lagt op til en stjernespækket finaleweekend på den amerikanske PGA Tour, hvor en sulten Jordan Spieth på fredagens 18 huller for alvor meldte sig ind i AT&T Pebble Beach Pro-Am i Californien.

Den 23-årige texaner var en af 33 spillere, der nåede at gennemføre anden runde, før tågehornet lød i den store pro-am-turnering. Det gjorde han til gengæld med stil.

Jordan Spieth gik en 65’er (-7) og deler foreløbig førstepladsen med landsmanden Derek Fathauer, mens mere end 133 spillere stadig mangler at lukke anden runde af.

Det er dog næppe Fathauer, Spieth frygter mest i toppen af feltet. Kun et slag efter lurer den australske verdensetter Jason Day, der endda har seks huller til gode på en ind til nu fejlfri anden runde, hvor han har sænket ikke færre end syv birdies på de første 12 huller.

Også Patrick Reed virker kampklar. Med et enkelt hul tilbage af anden runde ligger han blot to slag efter sin førende landsmand på toppen.

Heller ikke Dustin Johnson, John Rahm eller den tidligere, dobbelte vinder på Pebble Beach, Brandt Snedeker, er helt afskrevet endnu.