Tour

Rigtig øv-lørdag for Nicole i Melbourne: Emily blev det danske lyspunkt

Billede
Foto: Ladies European Tour

(Opdateret kl. 10:40 med korrigeret score for Nicole Broch Larsen.)

Der var en god og en mindre god dansk nyhed på tredjedagen af sæsonpremieren på Ladies European Tour i Australien.

For Emily Kristine Pedersen skød sig med en af dagens bedste runder i Melbourne natten til lørdag dansk tid op i førerfeltet af Oates Vic Open i Melbourne.

En 67’er (-6) med syv birdies og kun en bogey i klubhuset sendte den 21-årige Smørum-profil over 20 pladser frem til en delt 13. plads inden søndagens 18 afgørende huller i den sydaustralske sommer.

Men det bliver ikke Nicole Broch Larsen, hun skal jagte i finalen.

Den to år ældre Hillerød-profil kæmpede virkelig med det lørdag morgen og måtte skrive en 79’er (+6) på kortet efter fem bogeys, en dobbeltbogey og kun en enkelt birdie – på samme bane, hvor hun i går holede syv birdies og kun én bogey.

Dermed gik Nicole Broch Larsen 12 slag dårligere end på de to 67’ere torsdag og fredag og mistede helt grebet om den førerposition, hun ellers ejede efter de to indledende runder.

Nu er udgangspunktet en 21. plads, der formentlig kræver en mental genstart før søndagen.

Nanna Koerstz Madsen har endnu ikke fået tur i den i Australien i denne uge. Lørdag blev det til en 74 (+1) til en foreløbig, samlet delt 53. plads.

Oates Vic Open føres af englænderen Melissa Reid. Hun har et forspring på to slag til de nærmeste forfølgere inden finalen.

emily-1200