Tour

Spieth følger sin Masters-plan mod Augusta: Sikker sejr på Pebble Peach

Billede
Foto: Jonathan Ferrey / Getty Images

Der var i virkeligheden aldrig tvivl om udfaldet, da amerikaneren Jordan Spieth i nat dansk tid tog sin niende sejr på PGA Tour og gik hele vejen på Pebble Beach.

Den 23-årige, charmerende texaner bragte på søndagens 18 finalehuller på intet tidspunkt sit komfortable forspring på seks slag i fare.

Spieth spillede snorlige og ufatteligt sikkert og cruisede med en 70’er (-2) mod sejren i den farverige AT&T Pebble Beach Pro-Am i det, der derfor endte med at blive en lidt kedelig forestilling til en samlede sejr tre slag foran landsmanden Kelly Kraft.

Han kommer dermed også med i en eksklusiv lille klub med Rory McIlroy og Tiger Woods, der også har vundet ni sejre på PGA Tour i deres første 100 optrædener på touren.

Med sejren bringer Jordan Spieth sig i en unik position i forhold til Masters-turneringen på Augusta om to måneder. Det har netop været hans strategi at tage en enkelt sejr op til årets første major, hvor han vandt og iklædte sig den legendariske grønne jakke i 2015.

Det blev også en god søndag for verdens nummer et og tre, Jason Day og Dustin Johnson.

Jason Day fik lukket turneringen efter lørdagens blunder med en 67’er på de sidste 18 huller til en samlet femteplads, mens Dustin Johnson med en 68’er forsvarede sin tredjeplads i turneringen.

Årets opvisning på Pebble Beach vil også blive husket for en velspillende Justin Timberlake, der lørdag var tæt på en hole-in-one foran de tændte tv-kameraer.

Den 36-årige Memphis-entertainer viste hen over de fire dage i sin bold med Justin Rose, at han i forhold til sit golf bliver bedre med årene.

Se Jordan Spieth analysere sin sejr på Pebble Beach: