Made In Denmark

Første store navne til årets Made in Denmark: Martin Kaymer kommer igen

Billede
Foto: Andrew Redington / Getty Images

Med knap fem måneder til årets største golfbegivenhed på dansk grund løfter Made in Denmark nu sløret for det første store, udenlandske navne i årets felt.

Verdens nummer 44, tyske Martin Kaymer, der også var til start i Himmerland sidste år, har i dag bekræftet, at han også i år har den danske European Tour-turnering i kalenderen i den sidste uge i august.

— Jeg ser meget frem til at komme tilbage til Himmerland og Made in Denmark. Det var en fantastisk uge i 2016, og opbakningen fra tilskuerne er fænomenal. Særligt 16. hul er et af de bedste og sjoveste huller, vi spiller hele året, og jeg glæder mig rigtigt meget til at vende tilbage, siger Martin Kaymer til Made in Denmarks hjemmeside.

Sidste år var lokkemaden for at tage til Gatten i august, at der var Ryder Cup-wild cards på spil, fordi Made in Denmark var den absolut sidste mulighed i kvalifikationsvinduet for at kvalificere sig.

Sådan bliver det ikke i år.

Derfor er det et kvalitetsstempel for arrangørerne af det danske stop på European Tour, at den dobbelte, tyske major-vinder kommer tilbage.

— Det er fantastisk, at Martin Kaymer kommer igen til august. Det er et stort klap på skulderen til alle omkring Made in Denmark og især til vores tilskuere. De skaber en stemning og en atmosfære, selv store verdensstjerner som Martin Kaymer ikke vil undvære, det siger rigtigt meget, siger Flemming Astrup, promotor på Made in Denmark, om Kaymers deltagelse i år.