Nyheder

Tiger Woods efter anholdelse: – Jeg havde ikke indtaget alkohol

Billede
Foto: Palm Beach County Sheriff's Office

Golfikonet Tiger Woods tager det fulde ansvar for, at han natten til mandag lokal tid i Florida blev anholdt for i påvirket tilstand at have kørt rundt i sin bil tæt på sit hjem i byen Jupiter.

Den 41-årige golfstjerne, der på grund af en omfattende skade i ryggen, som han blev opereret i ryggen for fjerde gang i april, blev anholdt klokken tre natten til mandag og taget med til den lokale politistation i Palm Beach, hvor han overnattede i detentionen.

Lidt før klokken 11 mandag formiddag blev han løsladt.

Men der var ikke alkohol involveret i episoden, fastslår Tiger Woods set i et kort statement.

— Jeg forstår alvoren i det, jeg har gjort. Og jeg tager det fulde ansvar for mine handlinger, siger Tiger Woods ifølge USA Today.

— Men jeg vil gerne have at offentligheden ved, at der ikke var alkohol involveret. Det, der skete, var en uventet reaktion på den medicin, jeg har fået ordineret. Jeg var ikke klar over, at blandingen en medicinen påvirkede mig så kraftigt, siger Tiger Woods.

Det tog overskrifter verden over, efter at det i går kom frem, at Tiger Woods var blevet anholdt af det lokale politi.

Tiger Woods kæmper for at vende tilbage til golfsporten efter sin seneste rygoperation, der – ifølge ham selv – har betydet, at han fysisk og i forhold til smerter ikke har haft det så godt i flere år.