Nyheder

Emily Pedersen med i stjernespækket søndagsfinale i USA

Billede
Foto: Stacy Revere / Getty Images
Emily Pedersen markerer en birdie på 11. hul på lørdagens runde i Meijer LPGA Classic i USA.

Der skal bides skeer med de helt store for Emily Pedersen, når tæppet går til de afgørende 18 huller i Meijer LPGA Classic søndag eftermiddag dansk tid i Michigan i USA.

Den 21-årige danske golfkomet, der på en lille måned har fået fodfæste på den amerikanske LPGA, spiller også i sin fjerde turnering i det bedste selskab med om de gode præmiepenge og en solid slutplacering.

Emily Pedersen kom en forsinket lørdag sikkert igennem på Blythefield Country Club i Grand Rapids. Det blev til en 67’er (-2) på en dag, hvor et af banens par 5-huller var reduceret til et par 3-hul på grund af for meget regn på banen.

Tre birdies og en enkelt bogey bød tredje runde på.

Hun går ind til søndagens finale på en delt 11. plads side om side med blandt andre kineseren Shanshan Feng og Christie Kerr fra USA og slår ud i sin trebold kl. 15:26 dansk tid med amerikaneren Stacey Lewis og svenske Madelene Sagström.

De jagter et topfelt med Lexi Thompson i spidsen. Den 22-årige amerikaner, der sidste uge smed en ellers sikker sejr på de afgørende huller og i omspil i Canada, har kun et enkelt slag ned til en kvartet med blandt andre Brooke Hendersen fra Canada samt Sung Hyun Park fra Korea – og med navne som Michelle Wie og Lydia Ko lige i hælene.

Finalen i Michigan får også et andet dansk aftryk. For første gang i to måneder er Therese O’Hara nemlig med i weekendens slutspil.

Hun leverede lørdag en solid 66’er (-3) med fem birdies og to bogeys og kan fra en 47. plads se frem til en tiltrængt succes, hvis hun kan få yderligere momentum på de afgørende 18 huller.

Leaderboard – Meijer LPGA Classic