Nyheder

Phil Mickelson kvitter sin caddie efter 25 års makkerskab

Billede
Foto: Stacy Revere / Getty Images

En af verdens mest feterede golfspillere skal have ny caddie.

Efter i mere end 25 år at have dannet par på alverdens golfbaner, har Phil Mickelson og Jim ‘Bones’ Mackay besluttet at gå hver til sit.

Den 47-årige venstrehåndede amerikaner, der med ‘Bones’ på bag’en har vundet ikke færre end 42 PGA Tour-sejre og fem majorsejre, skriver en en officiel meddelelse, at der på ingen måder er tale om en impulsiv beslutning, men at tiden simpelthen bare er den rigtige til at prøve noget nyt.

Phil Mickelson, der ikke har vundet et trofæ siden sejren i The Open i 2013, havde faktisk Jim ‘Bones’ ude og rekognoscere forud for U.S. Open i sidste uge – en turnering, amerikaneren aldrig nåede til start i, fordi han i stedet prioriterede sin datters dimission.

Mickelson har allerede navnet på sin kommende caddie på plads. Det bliver hans syv år yngre bror, Tim Mickelson, der skal bære køllerne frem over.

Mickelson-brødrenes forhold på golfbanen er ikke helt fremmed. Så sent som under WGC-turneringen i Mexico for godt tre måneder siden tog Tim Mickelson over, da Jim ‘Bones’ blev ramt af et maveonde under turneringen.