Tour

Thorbjørn efter superudlæg i München: – Jeg nød det bare i dag

Billede
Foto: Warren Little / Getty Images

Det var en afslappet og tydeligvis tilfreds Thorbjørn Olesen, der kom gennem torsdagens første 18 huller af BMW International Open i München.

Den 27-årige danske profil gik første runde i en fornem 66’er (-6) med syv birdies og kun en enkelt bogey. Det giver ham en foreløbig tredjeplads i det stærke felt i Tyskland på siden af den spanske stjerne Sergio Garcia og med to slag op til australieren Wade Ormsby på førstepladsen.

— Jeg havde faktisk ikke nogen god fornemmelse på rangen, selv om jeg har trænet hårdt op til turneringen. Men jeg kom afslappet på banen og ramte den virkelig godt. Det var en god fornemmelse, sagde Thorbjørn Olesen efter runden.

Også Jeff Winther ramte den godt i dag fra morgenstunden i München. Med en 69’er (-3) åbnede han turneringen på en komfortabel 27. plads med en god udsigt i morgen, fredag.

Lucas Bjerregaard ligger et slag efter som nummer 47, mens Thomas Bjørn og Lasse Jensen med henholdsvis en 74’er (+2) og en 77’er (+5) har et stykke op for at klare cuttet i morgen.

Leaderobard – BMW International Open