Tour

Super lørdag på Challenge Tour: Dansk trio inviterede til golffest på Royal Oak

Billede
Foto: Made in Denmark

Der er for alvor gode chancer for et eller flere danske topresultater, når Made in Denmark Challenge skal ud på de afgørende 18 huller i morgen, søndag.

For både Niklas Nørgaard Møller, Victor Østerby og Oliver Suhr spillede sig på dagens tredje runde ind i topstriden i det danske stop på Challenge Tour’en med tre superrunder på Royal Oak.

Bedst ser det ud for Niklas Nørgaard Møller. Den 25-årige Kokkedal-profil, der – ligesom Victor Østerby og Oliver Suhr er en del af Team Made in Denmark-satsningen – kom lørdagen rundt i en 69’er (-3) med tre rene birdies og forbedrede 11. pladsen i går til en samlet, delt sjetteplads.

— Jeg var i kontrol hele dagen, og det var en rigtig god dag. Jeg var i spil hele tiden, og tog en masse gode beslutninger, så jeg er rigtigt godt tilfreds, sagde Niklas Nørgaard Møller til Made in Denmark efter runden.

Oliver Suhr blev til gengæld lørdagens helt store danske solstråle. Fem birdies sikrede en flot 67’er (-5), som gav et ordentligt spring op af leaderboardet til en delt 11. plads – et slag efter gruppen med Niklas Nørgaard Møller.

Den deler han med Victor Østerby, der lande en 68’er (-4) i dag.

Den danske trio jagter en stærk amerikaner i spidsen af Made in Denmark Challenge. Her har Julian Suri givet sig selv et forspring på to slag ned til tyskeren Dominic Foos med yderligere fire slag ned til Niklas Nørgaard Møller som bedste dansker.

Rasmus Hjelm og Mark Haastrup kom begge lørdagen rundt i banens par og starter ud i bold sammen i morgen, søndag, fra en 27. plads ved siden af Joachim B. Hansen, der med en 70’er (-2) kravlede en tand op i feltet.

Til gengæld kunne Martin Ovesen heller ikke i dag finde de gode takter, der i torsdagens runde gav ham en drømmeåbning på turneringen. Kolding-profilen starter tidligt ud søndag morgen fra en 51. plads.

Leaderboard – Made in Denmark Challenge