Tour

Nanna Koerstz Madsen i vild åbning i USA: Foreløbig førsteplads i jagten på tredje Symetra-sejr

Billede
Foto: Symetra Tour

Efter et mislykket eventyr og en god lærestreg i den store majorturnering, U.S. Women’s Open, i sidste uge vendte Nanna Koerstz Madsen i dag tilbage til sin ‘hjemmebane’ på Symetra Tour’en med et brag.

Den 22-årige danske golfkomet åbnede Danielle Downey Classic i Rochester i delstaten New York suverænt og placerede sig med syv birdies til en næsten fejlfri 66’er (-6) på en foreløbig førsteplads alene i turneringen.

Første runde blev afbrudt ved middagstid lokal tid i USA, da Nanna Koerstz Madsen manglede tre huller. Et ordentligt tordenvejr trak ind over området, sendte spillerne i klubhuset og gav banen en omgang frisk skylle. På det tidspunkt havde hun allerede seks birdies i baglommen.

Efter den ufrivillige pause fik hun yderligere en birdie på kortet sammen med dagens eneste bogey på sidste hul.

Nanna Koerstz Madsen fører lige nu turneringen med et slag ned til den nærmeste forfølger, amerikaneren Carleigh Silvers. Halvdelen af feltet tager dog i skrivende stund først nu hul på torsdagens runde og bliver næppe færdig inden mørkets frembrud i USA.

Nanna Koerstz Madsen måtte på grund af sin deltagelse i U.S. Women’s Open slippe førertrøjen på Symetra Tour’ens pengeliste, Volvik Race For The Card, som i sidste weekend blev overtaget af Benyapa Niphatsophon fra Thailand.

Men med torsdagens åbning er det slet ikke urealistisk, at hun tilbageerobrer førstepladsen igen. Og føringen i New York forstærker drømmen om, at hun kan hente den tredje Symetra Tour-sejr i sæsonen, som vil sende hende direkte og øjeblikkeligt op på LPGA.

 

Leaderboard – Danielle Downey Classic