Udstyr

Cleveland pønser på comeback på udstyrsfronten: Ny driver-serie kan være på vej

Billede
Foto: Pressemeddelelse / Cleveland

Efter tre år med rent fokus på sine velkendte wedges og en putterserie er udstyrsproducenten Cleveland efter al sandsynlighed på vej til at comeback på hardware-fronten.

I 2014 besluttede moderselskabet Dunlop Sports at skære Cleveland-brandet og forretningsmodellen til og stoppe produktionen af alt andet udstyr pånær deres kerneprodukt i form af wedges og puttere.

Men i en pressemeddelelse signalerer Cleveland med en ny ledelse nu, at man efter at have trimmet virksomheden igen er klar til at rykke på udstyret.

— Vi føler nu, at det er tid til igen at vende styrket tilbage med et stærkt lineup af hardware-produkter, siger Lionel Caron, europæisk præsident for Cleveland Golf.

— Markedet har ændret sig kolossalt de sidste to år, og vi tror, at Cleveland-brandet nu er i en position, hvor vi kan byde ind med højkvalitetsprodukter med fokus på funktionel teknologi, siger han.

Det er blandt andet i kølvandet på Nikes total stop på udstyrssiden, at Cleveland formentlig ser et hul til at udvide hardware-sortimentet igen.

Cleveland afslører ikke, om det er jern eller køller, der er på vej. Men et billede i pressemeddelelsen viser dog skitsen til en driver, og det indikerer, hvad der er på vej i september.

Cleveland er ejet af japanske SRI Sports Limited, der også sidder golfmærket Srixon, som blandt andre Søren Kjeldsen er veludrustet i.