Tour

Dyr dansk lørdag i Skotland: Mere våd vind sendte Emily og Nanna ned i tabellen

Billede
Foto: Tristian Jones / Ladies European Tour

Det bliver en tur omkring kvalifikationen på St. Andrews på mandag, hvis Nanna Koerstz Madsen vil gøre sig forhåbninger om en billet og slutte sig til Emily Pedersen i næste uges major, Ricoh Women’s British Open.

For efter en hård, våd og blæsende lørdag i Skotland er det mere end usandsynligt, at hun kommer i betragtning til en af de tre pladser, der er på spil i denne uges Scottish Open for de europæiske spillere, som endnu ikke er kvalificeret.

Den 22-årige danske Symetra Tour-dronning havde en af de onde dage på Dundonald Links og måtte samle tre dobbelt bogeys og tre bogeys op på tredje runde. Og så var to birdies langt fra nok til at udligne al balladen.

Sammenlagt blev det til en 79’er (+7) og et fald i det samlede klassement til en 64. plads inden søndagens finale.

Selv om det gik en spids bedre, var det heller ikke nogen drømmedag for Emily Pedersen, som ellers bejlede til et topresultat halvvejs i turneringen efter runden i går.

Men en 76’er (+4) kostede i regnskab, og den 21-årige The Scandinavian-profil går ind til de afgørende 18 huller i morgen fra en 27. plads med fire slag til top 10.

Australieren Karrie Webb er tilbage på førstepladsen, som hun nu deler med den koreanske stjerne, Sei Young Kim. Og de ligner, at de to – sammen med amerikaneren Cristie Kerr – skal kæmpe om trofået i morgen.

Leaderboard – Aberdeen Asset Management Scottish Open