Tour

Fornem finalesøndag: Emily Pedersen henter sit bedste LPGA-resultat i Skotland

Billede
Foto:

Efter lørdagens tilbageslag sluttede Emily Pedersen i dag stærkt af i kvindernes Scottish Open.

Med en afgørende runde i 68 slag i fire under banens par tog den 21-årige The Scandinavian-spiller revanche og hoppede 14 pladser frem til en fornem 13. plads – hendes hidtil bedste LPGA-resultat i karrieren.

Det blev til seks birdies og to bogeys på en dag, hvor der generelt blev scoret væsentligt lavere end på turneringens tre første, forblæste dage på Dundonald Links-banen i North Ayrshire.

Med den flotte afslutning i Scot giver Emily Pedersen sig selv den bedste optakt til næste uge major, Ricoh Women’s Briths Open, der spilles på Kingsbarns Golf Links ud til Nordsøen.

For Nanna Koerstz Madsen blev søndagens finale også et hæderligt punktum. Hun sluttede af med en 73’er (+1) og en samlet 63. plads.

Til gengæld skal den ét år ældre Smørum-profil ud i på 18 huller golf i morgen, mandag, i kvalifikationsturneringen i St. Andrews om en af de sidste pladser i British Open, der starter på torsdag.

Scottish Open blev vundet af den 24-årige koreaner Mi Hyang Lee, der med en slutspurt tog sejren ud af hænderne på australieren Karrie Webb.

Slutresultat – Aberdeen Asset Management Scottish Open