Tour

Thorbjørn optimist før WGC Bridgestone Invitational: – Godt spil de seneste uger

Billede
Foto: LIve-stream / European Tour

Der er dansk på startlisten, når verdens bedste golfspillere igen er samlet i den her uge i USA, hvor den store WGC Bridgestone Invitational sædvanen tro afvikles på Firestone Country Club i Ohio.

For Thorbjørn Olesen er via sin sejr i Tyrkiet i november med i det 77 mand store felt, der blandt andet tæller 49 af de 50 øverste på verdensranglisten med den skadede amerikaner Brand Snedeker som eneste undtagelse.

Og den er en forholdsvis optimistisk 28-årige dansker, der torsdag kl. 14:40 dansk tid slår ud i den stjernespækkede turnering i bold med amerikanerne J.B. Holmes og Charley Hoffman.

— Mit spil er inde i en rigtig god form lige nu. Og jeg synes egentlig ikke, det har været så meget ved siden af de seneste uger. Jeg spillede godt i både The Open og i Irland, men fik ikke rigtig noget ud af det, sagde Thorbjørn Olesen, da European Tour fulgte ham i en live-stream på Facebook under en afslappende ni-hullers prøverunde med englænderen Paul Casey.

— Så det vil være rart i den her uge at fortsætte det gode spil – men også at få en god score ud af det.

Ifølge Thorbjørn Olesen er der to elementer i spillet, der skal være på plads for at få succes på Firestone Country Club.

Det ene er fra tee, hvor det gælder om at holde sig i fairway for for alt i verden skal undgå en tyk rough. Det andet er at være skarp på små, lynhurtige greens, som adskiller sig markant fra sidste uges forhold i Hamburg.

Derfor vil han også bruge relativt meget træningstid på puttingområdet i de kommende dage.

WGC Bridgestone Invitational er en af årets vigtige turneringer, som også tæller på European Tour, og hvor man med en gigantisk præmiesum på ikke mindre end næsten 10 millioner dollars kan skyde sig langt frem på både verdensranglisten og Race To Dubai-listen.

Se hele live-streamen med Thorbjørn Olesen fra Firestone Country Club: