Tour

Nicole Broch Larsen sikkert i British Open-finaleweekend: Emily Pedersen punkterede

Billede
Foto: Tristian Jones / Ladies European Tour

Efter et par resultatfattige uger kommer der nu endelig point i bogen for Nicole Broch Larsen.

Den 24-årige Hillerød-spiller fulgte i dag stabilt op på den gode åbning af Ricoh Women’s British Open i Skotland, da hun med en 72’er i Kingsbarns-banens par forsvarede 70’er (-2) fra i går og dermed kom sikkert videre til weekendens 36 finalehuller.

Dagens tre birdies og tre birdies giver et mindre fald på leaderboardet til en foreløbig delt 48. plads sammen med blandt andre koreanerne Inbee Park og In Gee Chun.

Til gengæld er det slut i Skotland for Emily Pedersen, der ikke rigtig kunne få scoren til at hænge sammen i dag. Især to dobbeltbogeys skinner igennem på scorekortet, der endte med en 76’er i fire slag over banens par – fire slag under cutgrænsen.

Denne uges major føres her halvvejs af koreaneren In-Kyung Kim. Hun ligger i -11 samlet efter de første to dage – to slag foran englænderen Georgia Hall og amerikaneren Lexi Thompson.

Michelle Wie, der førte efter åbningsrunden, faldt helt sammen i dag på anden runde. Hun fuldte banerekorden med 64’eren (-8) i går op med en ærgerlig 76’er (+4) og brugte således 12 slag mere på andendagen.

Leaderboard – Ricoh Women’s British Open