Tour

Svensk sejr på Skjoldenæsholm: Pingel napper Made in Denmark-billet efter dansk omspil

Billede
Foto: ECCO Tour

Smilet må være til at få øje på hos Jacob Pingel Lauridsen, selv om det i dag ikke blev til samlet sejr i Made in Denmark Qualifier by Egekilde på Trend Jones Jr.-banen i Skjoldenæsholm.

Den 26-årige Smørum-profil, der tog førertrøjen efter førstedagen i onsdags, måtte nøjes med en delt femteplads i den tordenvejrsramte turnering, som på grund af voldsomme mængder regn i går blev forkortet til 36 huller i alt.

Men efter den ordinære turnering bejlede tre danskere på femtepladsen til den ene af de tre Made in Denmark-billetter, der var på spil. Så Jacob Pingel Lauridsen, Victor Østerby og Philip Juel-Berg måtte ud i omspil.

Og her trak den langtslående Pingel det længste strå.

Jacob Pingel Lauridsen, der i 2014 var tæt på i Made in Denmark-kvalifikationen, får dermed debut i det store europæiske golfcirkus. Her får han selskab af Oliver Suhr, der via sin placering som bedste dansker på Race to Himmerland-ranglisten også bliver belønnet med en billet.

Omspillet om den danske Made in Denmark-billet var ikke fredagens eneste. For svenske Åke Nilsson skulle ud i en ekstra duel mod Martin Ulseth fra Norge, før sejren var i hus.

Slutstilling – Made in Denmark Qualifier by Egekilde