Tour

Forrygende dansk lørdag i Finland: Jeff Winther spiller pludselig med om sejren

Billede
Foto: Stuart Franklin / Getty Images

En solid, regnfyldt fredag blev i dag fulgt op af en forrygende dansk lørdag i Vierkumäki Finnish Challenge nord for Helsinki.

Både Jeff Winther og Mads Søgaard var særdeles flyvende og skød med hver en 65’er (-7) lørdagens bedste runder i den finske Challenge Tour-turnering.

Jeff Winther startede lørdagen fra en 11. plads og spillede sig med otte birdies og en enkelt bogey otte pladser yderligere frem i feltet, så han går ind til søndagens finalerunde alene på tredjeplads med tre slag op til den førende englænder Paul Howard.

Mads Søgaard fik fem birdies og en eagle i bogen til en fejlfri runde og rykkede 18 pladser frem til foreløbig ottendeplads med fem slag op til Paul Howard.

Og helt generelt blev det en fantastisk dansk tredje runde. Mark Haastrup, der med to birdies i morges på de sidste huller fra den afbrudte anden runde i går akkurat sikrede sig en billet til weekenden, buldrede også videre. Seks rene birdies til en 66’er sendte ham op på en 23. plads.

Rasmus Hjelm og Martin Simonsen går ind til søndagen side om side som nummer 40, mens Oliver Suhr mistede grebet med en 77’er (+5) og gled helt ned i bunden af finalefeltet.

Leaderboard – Vierkumäki Finnish Challenge