Tour

Emily Pedersen får wild card til Europas Solheim Cup-hold

Billede
Foto: Matthew Lewis / Getty Images

Efter tre succesfulde måneder på den amerikanske LPGA fik Emily Pedersen her søndag aften en belønning, der er til at tage at føle på.

Den 21-årige The Scandinavian-profil var nemlig en af de fire spillere, som kaptajnen for det europæiske Solheim Cup-hold, svenske Annika Sörenstam, tildelte et wild card til sit hold.

— Hun (Emily Pedersen, red.) har haft nogle få imponerende turneringer på LPGA allerede. Og hun er aggressiv og slår bolden langt. Jeg tror, hun bliver en fantastisk forstærkning af holdet, sagde Annika Sörenstam ved udtagelsen søndag aften i Skotland.

Dermed skal Emily Pedersen sammen men resten af de europæiske stjerner til USA på Des Moines Country Club om halvanden uge og forsøge at fravriste amerikanerne det prestigefyldte trofæ, som de vandt i Tyskland for to år siden.

Emily Pedersen var sammen med Nanna Koerstz Madsen og Nicole Broch Larsen i spil til det sidste om en af de fire wild cards.

Ud over Emily Pedersen valgte Annika Sörenstam også Madelene Sagström fra Sverige, Caroline Masson fra Tyskland og Madelene Sagströms erfarne landsmand, Anna Nordqvist til sit hold.

Ud over de fire tæller det europæiske hold også Charlotta Ciganda, Suzann Pettersen, Charley Hull, Karine Icher, Georgia Hall, Florentyna Parker, Melissa Reid og Jodi Ewart Shadoff.

Solheim Cup spilles fra den 18. til den 20. august.