Tour

Regn ødelægger danske vinderchancer i Finland: Jeff Winter slutter på podiet

Billede
Foto: Twitter / @Challenge_Tour

En dansk sejr var absolut inden for rækkevidde, da Challenge Tour-feltet her til morgen tog hul på finalen i Vierumäki Finnish Challenge nord for Helsinki.

For både Jeff Winther og især Mads Søgaard lagde solidt ud på de afgørende 18 huller.

Men et voldsomt regnvejr satte en ærgerlig prop i det, der lignede en regulær dansk vinderchance. Op af formiddagen var arrangørerne nødt til at kalde spillerne i klubhuset på et tidspunkt, hvor den danske duo lå på en delt andenplads kun et slag fra svenske Simon Forsström, der havde overtaget førertrøjen.

Men finalen kom aldrig igang igen. Regnen væltede ned over Vierumäki Resort, banen blev oversvømmet og umuliggjorde, at spillet kunne genoptages. Og så blev finalerunden annulleret.

Så med et pennestrøg blev englænderen Paul Howard, der førte turneringen i går, men som ellers var gledet ned i førerfeltet, udråbt som turneringens vinder.

Jeff Winther ender på den tredjeplads, hun overnattede på efter i går, mens Mads Søgaard måtte se den andenplads, han lå på, da regnen spolerede alt, blive forvandlet til sin oprindelige ottendeplads fra morgenstunden.

Slutstilling – Vierumäki Finnish Challenge