Tour

Søren Kjeldsen tordner frem i Wyndham Championship: I top 10 før finaleweekenden

Billede
Foto: David Cannon / Getty Images

Det kan være en Søren Kjeldsen i storform, der dukker op i Himmerland til Made in Denmark i næste uge.

Den 42-årige nordjyde leverede i dag et drøn af en anden runde i Wyndham Championship på den amerikanske PGA Tour, som er hans absolut sidste chance for at spille sig ind i FedExCup-slutspillet i USA.

Søren Kjeldsen kom i klubhuset med en fejlfri 63’er i syv slag under banens par. Syv birdies blev det til på det, der kan vise sig at blive fredagens bedste scorekort i feltet.

Med superrunden i dag rykker Kjeldsen ikke mindre end 76 pladser frem i feltet – fra at have ligget på den forkerte side af cutgrænsen efter åbningsrunden i går til pludselig at stemple ind i top 10. Han er pt fire slag fra Henrik Stenson på førstepladsen.

Søren Kjeldsen var dog ude i en af morgenens tidlige bolde i USA. Og i skrivende stund mangler eftermiddagens hold stadig er færdigspille anden runde. Derfor vil der ske forskydninger på leaderboardet her fredag aften.

Men ud over at forlænge weekenden i USA inden hjemrejsen til Made in Denmark, gav fredagens runde også ny næring til forhåbningerne om en plads i FedExCup’en.

Søren Kjeldsen lå inden Wyndham Championship som nummer 154 på FedExCup-listen og skal bruge et topresultat på søndag for at komme med videre. I næste uge, hvor de 125 bedste på listen er til start i The Northern Trust, er Kjeldsen i Nordjylland. Og i Dell Technologies Championship ugen efter er det kun de 100 bedste, der kommer med.

kjeldsss

Leaderboard – Wyndham Championship