Tour

Kjeldsens USA-eventyr slutter i North Carolina: Nu gælder det Made in Denmark

Billede
Foto: Harry How / Getty Images

Håbet var der, men drømmen for Søren Kjeldsen om en plads i slutspillet på den amerikanske PGA Tour blev sent søndag aften slukket, da Danmarks 42-årige rookie ikke kunne levere det nødvendige topresultat i Wyndham Championship.

Efter fredagens og lørdagens superrunde, der sendte Søren Kjeldsen op i periferien af førerfeltet, måtte han i søndagens finale strække våben og nøjes med en samlet 17. plads efter 18 huller i et slag over banens par.

Dermed slutter Søren Kjeldsen som nummer 146 på FedExCup-listen, hvor kun de 125 øverste går videre til den første slutspilsturnering, The Northern Trust, i den her uge.

Wyndham Championship blev samtidig det sidste punktum i den danske golfprofils USA-eventyr. På torsdag er han til start i Made in Denmark i Himmerland og kan hellige sig European Tour og Race to Dubai-slutspillet i resten af sæsonen.

Turneringen i North Carolina blev vundet af Henrik Stenson, som dermed sikrede sig sin sjette sejr på den PGA Tour.

Slutstilling – Wyndham Championship