Tour

Nicole Broch Larsen i superangreb på LPGA: Foreløbig femteplads i Canada

Billede
Foto: Tristian Jones / Ladies European Tour

Det kan godt være, hun ikke kom i spil til sidste uges Solheim Cup i USA. Men Nicole Broch Larsen beviste i dag igen, at hun – efter et par ugers pause og genopladning i Danmark – sagtens kan spille lige op med verdens bedste.

Trods et par bump undervejs spillede Danmarks 24-årige golfkomet i dag en solid åbningsrunde i Canadian Pacific Women’s Open i Ottawa. Med en 69’er (-2), der bød på seks birdies, to bogeys og en enkelt dobbeltbogey, har hun lagt sig på en foreløbig femteplads i turneringen, hvor stort set hele verdenstoppen er med.

Nicole Broch Larsen har lige nu tre slag op til den førende amerikaner, Marina Alex.

Også Nanna Koerstz Madsen er færdig med sin åbningsrunde i sin første LPGA-turnering på den anden side af Atlanten efter de tre sejre på Symetra Tour’en. Det gik hæderligt med en 72’er i +1 for dagen til en foreløbig 59. plads.

Eftermiddagens bolde i Canadian Pacific Women’s Open med blandt andre Emily Pedersen skal dog først i skrivende stund til at tage hul på turneringen.

Leaderboard – Canadian Pacific Women’s Open