Made In Denmark

Farverig finalesøndag venter i Himmerland: Thorbjørn er bedste danske bejler til titlen

Billede
Foto: Warren Little / Getty Images

Det er med forrige års vinder på toppen, at European Tour-feltet i morgen, søndag, tager hul på de afgørende 18 huller i dette års udgave af Made in Denmark i Himmerland.

Og arrangørerne kunne næsten ikke bede om et bedre setup til det, der ligner en særdeles farverig finale.

For det første ligger en af feltets otte danskere i spil til titlen. Thorbjørn Olesen leverede lørdag, hvad han lovede i går, og kravlede med en stærk 65’er (-6) op på en delt syvendeplads.

Han er dog i -10 samlet fire slag efter den førende englænder, David Horsey, der vandt turneringen i 2015. Horsey byggede i dag oven på de to flotte åbningsrunder og har med 68, 67 og 64 på tavlen et forspring på to slag ned til amerikaneren David Suri på andenpladsen.

Og minsandten om ikke feltets mest kulørte spiller, amerikaneren John Daly, viste, at han er kommet til Himmerland for at spille golf. Den 51-årige amerikaner, der torsdag aften også stod på scenen med sin guitar under Made in Denmarks publikumsfestival, landede ligesom Thorbjørn Olesen en 65’er og deler tredjepladsen med tre andre.

Lasse Jensen, Lucas Bjerregaard og Søren Kjeldsen kan også sagtens nå et topresultat i finalen i morgen. Lasse Jensen ligger på en delt 13. plads i -8 samlet med Lucas Bjerregaard og Søren Kjeldsen i gruppen et slag efter.

Joachim B. Hansen måtte nøjes med en lørdag i par og går ind til søndagens finale fra 28. pladsen.

Meteorologerne sender i nat en ordentlig skylle ind over Nordjylland, men regnen bliver ifølge vejrudsigten afløst af fremragende golfvejr i Gatten allerede fra morgenstunden.

Leaderboard – Made in Denmark