Tour

Nicole Broch Larsen tryller på LPGA: Indtager femtepladsen før finalen i Canada

Billede
Foto: Getty Images

Et stort dansk golfresultat er forhåbentlig i støbeskeen i USA, hvor Nicole Broch Larsen sent fredag aften for anden dag i træk leverede solidt spil i Canadian Pacific Women’s Open på den amerikanske LPGA.

Den 24-årige danske golfprofil, der kæmper for at sikre sig fuld adgang til verdens bedste golfliga næste år, noterede en flot 68’er (-3) og avancerede til en foreløbig femteplads i et stærkt felt med flere af verdensstjernerne og har kun tre slag op til den førende koreaner, In Gee Chun.

Trods fire bogeys undervejs var Nicole Broch Larsen alligevel storspillende. For det var reelt syv birdies, der sikrede hende en stærk anden runde i Canada.

Til gengæld bliver hun alene om at forsvare de danske farver i finalen i weekenden. Hverken Emily Pedersen eller Nanna Koerstz Madsen klarede cuttet. Begge landende en 76’er (+5) på anden runde og sluttede under cuttet.

Nicole Broch Larsen slår ud til lørdagens 18 huller klokken 19:10 dansk tid med den koreanske verdensetter, So Yeon Ryu.

Leaderboard – Canadian Pacific Women’s Open