Made In Denmark

Thorbjørn tordner frem i Made in Denmark: Kan blive første dansker vinder

Billede
Foto: Warren Little / Getty Images

Drejebogen kan næsten ikke skrives bedre til et dansk eventyr i Made in Denmark i morgen, selv om der endnu mangler et sidste kapitel.

For Thorbjørn Olesen meldte sig lørdag med en superrunde for alvor ind i trofækampen som en af de seriøse bejlere til titlen på European Tour i Himmerland. Han kan dermed blive den første danske vinder i turneringens fire år lange historie.

Den 27-årige danske golfstjerne kom i klubhuset med en imponerende 65’er med ikke færre en syv birdies og en enkelt ærgerlig bogey til sidst.

Thorbjørn Olesens birdiefest startede på hul 4, banens absolut letteste. Og herefter arbejdede han sig hul for hul frem til Himmerland Hill op fra 22. pladsen i formiddags til førstepladsen.

Men med den afsluttende bogey måtte han dog smide førertrøjen og har i skrivende stund på en delt syvendeplads med fire slag op til førstepladsen englænderen David Horsey på førstepladsen.

Enkelte spillere mangler dog stadig at færdigspille tredje runde. Men det rokker ikke ved, at Thorbjørn Olesen må regnes som en af bejlerne til titlen i morgen i Himmerland.

Leaderboard – Made in Denmark