Tour

Amerikansk solstråle-sejr i Made in Denmark: Thorbjørn blev bedste dansker

Billede
Foto: Warren Little / Getty Images

Det blev en flyvende amerikaner, der løb med sejren i 2017-udgaven af Made in Denmark.

26-årige Julian Suri leverede en fejlfri superrunde med syv birdies til en samlet 64’er og overhalede dermed englænderen David Horsey, som han gik i førerbold med.

Julian Suri er ellers fast inventar på Challenge Tour’en under European Tour. Men nu kan det amerikanske stortalent veksle en tilværelse på aspirantniveau til fuldt medlemsskab resten af 2017 og hele 2018 og 2019.

Med sejren følger en præmiecheck på 2,2 millioner danske kroner.

Set med danske øjne blev søndagens finale aldrig den dag, mange havde håbet på. Det godt 18.000 tilskuere på Himmerland Golf & Spa Resort drømte om at se Thorbjørn Olesen i angreb på titlen.

Men det danske håb fandt ikke det nødvendige spil frem og måtte nøjes med en runde i banens par, hvilket kulminerede med en bogey på sidste hul til en delt 14. plads.

Og det blev aldrig danskernes finale i Himmerland. Søren Kjeldsen ramte heller ikke dagen og gik banen i et slag under par til et slutplacering som nummer 23 med Lucas Bjerregaard i gruppen et slag efter som nummer 28.

Efter fire år i Himmerland rykker Made in Denmark næste år til Silkeborg, hvor turneringen bliver den sidste mulighed for at kvalificere sig til Ryder Cup’en i Paris fire uger senere.

Slutstilling – Made in Denmark