Tour

Nicole Broch Larsen henter imponerende tredjeplads i Canada

Billede
Foto: Vaughn Ridley / Getty Images

Selv om hun startede finaledagen øverst, måtte Nicole Broch Larsen sent søndag aften nøjes med en flot delt tredjeplads i Canadian Pacific Women’s Open på den amerikanske LPGA.

Det er den 24-årige Hillerød-profils største resultat i sit rookie-år blandt verdens bedste kvindelige golfspillere.

På de afgørende 18 huller havde Nicole Broch Larsen ikke held til at få sænket oplagte og vigtige putts undervejs. Men to gode birdies på de sidste huller sikrede hende en podieplads i et stærkt felt, og hun deler tredjepladsen med store navne som Shanshan Feng, Christie Kerr og In Gee Chun.

Resultatet sikrer Nicole Broch Larsen et avancement til 69. plads på den amerikanske pengeliste, hvor de 100 bedste får fuld spilleret til LPGA næste år. Samtidig er hun nu kun ni pladser fra at få plads i de afsluttende LPGA-turneringer i efteråret i Østen, hvor kun de 60 bedste fra pengelisten kommer med.

Økonomisk giver tredjepladsen i Canada også en ordentlig indsprøjtning med en præmiecheck på godt 100.000 dollar – svarende til cirka 630.000 danske kroner.

Canadian Pacific Women’s Open blev vundet af den koreanske rookie, Sung Hyun Park, med landsmanden Mirim Lee på andenpladsen.