Tour

Nicole Broch Larsen buldrer videre på LPGA: Indtager andenpladsen i Portland

Billede
Foto: Vaughn Ridley / Getty Images

For anden uge i træk ser det ud til at Nicole Broch Larsen kommer til at spille en hovedrolle blandt verdens bedste kvindelige golfspillere på LPGA.

I nat dansk tid spillede hun sig frem til en foreløbig delt andenplads efter første runde i Cambia Portland Classic på den amerikanske vestkyst og er dermed ved at bevise, at sidste uges tredjeplads i Canada vist ikke var nogen tilfældighed.

Fem birdies, en eagle og to bogeys sikrede den 24-årige fremadstormende dansker en stærk åbningsrunde med en 67’er (-5) med kun ét slag op til den førende koreaner, In Gee Chun. Og hun deler andenpladsen med blandt andre Brooke Henderson fra Canada og Moriya Jutanugarn fra Thailand med Lexi Thompson fra USA et slag efter.

For feltets tre andre danskere blev det en lidt mere blød åbning. Nanna Koerstz Madsen ligger bedst i -1 og lige på den rigtige side af det, der ind til videre ligner cutgrænsen, mens Emily Pedersen med en runde i par og Therese O’Hara i +1 begge er placeret lige under cuttet.

Med sammenlagt fire danskere er turneringen i Portland i denne uge historisk. For så mange rød-hvide kvinder har der aldrig været til start på samme tid på den amerikanske LPGA.

Leaderboard – Cambia Portland Classic